Složení nabízeného zboží

Pečený kuřecí závitek s masovou náplní:
Z

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin

Uzený kuřecí závitek se zelím a slaninou:

Z

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin

Pečený kuřecí závitek zbojník:

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin

Kuřecí roláda s příchutí uzeného masa:
R

Drůbeží masný polotovar 
Výrobek upravujte odděleně od ostatních hotových pokrmů
Důkladně tepelně upravte.
Balení vakuum
Skladování:
při teplotě 0-+4C
                    
 mražený výrobek:při teplotě -18C a nižší
Uchování u spotřebitele:-6C-1 týden ,-12C-1 měsíc, -18C 1 rok

Kuřecí roláda plněná zeleninovou mozaikou (řez):
R

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin

Kuřecí roláda plněná zeleninovou mozaikou (celá):
R

Drůbeží masný polotovar 
Výrobek upravujte odděleně od ostatních hotových pokrmů
Důkladně tepelně upravte.
Balení vakuum
Skladování:
při teplotě 0-+4C
                    
 mražený výrobek:při teplotě -18C a nižší
Uchování u spotřebitele:-6C-1 týden ,-12C-1 měsíc, -18C 1 rok

Cigáro maďarske :
C

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: baleno v ochranné atmosféře 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin

Strabenické cigáro:
C

Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: baleno v ochranné atmosféře 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin


Masný tepelně opracovaný výrobek


složení Kuřecí stehenní řízek s kůží,zelí kysané,pitná voda,uzená slanina,

dusitanová sůl s jodem,bramborový škrob,kmín,sůl,směs přírodního koření,

zvýrazňovač chuti E 621,pšeničná vláknina-bezlepková,extrakty koření

aromatické látky,sabilizátor E 450,E 451,modifikovaný škrob E 1422,

antioxidant E 224, E 300,zahušťovadlo E 407,Kmín,siřičitany,hořčičné semínko















Alergen hořčice,siřičitany







skladování: při teplotě 0-+4oC


trvanlivost: balení vakuum 21 dnů



po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin