Složení nabízeného zboží
Pečený kuřecí závitek s masovou náplní:
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Uzený kuřecí závitek se zelím a slaninou:
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Pečený kuřecí závitek zbojník:
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Kuřecí roláda s příchutí uzeného masa:
Drůbeží masný polotovar
Výrobek upravujte odděleně od ostatních hotových pokrmů
Důkladně tepelně upravte.
Balení vakuum
Skladování: při teplotě 0-+4C
mražený výrobek:při teplotě -18C a nižší
Uchování u spotřebitele:-6C-1 týden ,-12C-1 měsíc, -18C 1 rok
Kuřecí roláda plněná zeleninovou mozaikou (řez):
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: balení vakuum 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Kuřecí roláda plněná zeleninovou mozaikou (celá):
Drůbeží masný polotovar
Výrobek upravujte odděleně od ostatních hotových pokrmů
Důkladně tepelně upravte.
Balení vakuum
Skladování: při teplotě 0-+4C
mražený výrobek:při teplotě -18C a nižší
Uchování u spotřebitele:-6C-1 týden ,-12C-1 měsíc, -18C 1 rok
Cigáro maďarske :
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: baleno v ochranné atmosféře 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Strabenické cigáro:
Masný tepelně opracovaný výrobek
Skladování: při teplotě 0-+4C
Trvanlivost: baleno v ochranné atmosféře 21 dnů
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin
Masný tepelně opracovaný výrobek | ||||
složení | Kuřecí stehenní řízek s kůží,zelí kysané,pitná voda,uzená slanina, | |||
dusitanová sůl s jodem,bramborový škrob,kmín,sůl,směs přírodního koření, | ||||
zvýrazňovač chuti E 621,pšeničná vláknina-bezlepková,extrakty koření | ||||
aromatické látky,sabilizátor E 450,E 451,modifikovaný škrob E 1422, | ||||
antioxidant E 224, E 300,zahušťovadlo E 407,Kmín,siřičitany,hořčičné semínko | ||||
Alergen | hořčice,siřičitany | |||
skladování: | při teplotě 0-+4oC | |||
trvanlivost: | balení vakuum 21 dnů | |||
po otevření obalu spotřebujte do 48 hodin |